topbella

sábado, 24 de marzo de 2012

13 i 20 / 03 / 2012

Durant dos dies de classe hem parlat sobre l’afecció, basant-nos en l’autor Félix López que parla sobre el que això comporta, els estils que hi ha d’afecció i les condicions de les figures d’afecció. Ha hagut una primera frase sobre aquest autor que m’ha fet reflexionar: “No es suficiente el que no me golpees, tu cuerpo tiene que ser cuenco, hogar y abrazo para mí”. És veritat que moltes vegades sembla que diem que l’important és que un infant no sigui maltractat sense caure en què també és igual d’important que no es senti “invisible”. Amb els infants no és suficient no fer-los mal, hem de fer; hem de saber mantenir un contacte amb ells i que aquest contacte sigui positiu.

En comptes de destacar les frases o els aspectes que més m’han cridat l’atenció sobre aquest tema tractat per dit autor, he fet un fotomontatge on es veuen reflectides però d’una forma més amena. Per fer aquest vídeo he fet ús dels apunts de Desenvolupament i Educació Socioemocional en la Primera Infància i de l’article El desarrollo del apego durante la infancia de Félix López i María José Ortiz. 


Les imatges extretes per fer aquest vídeo han estat baixadades de Creative Commons i les seves adreçes són les següents (ordenades per seqüències d'aparició): 



La música utilitzada com a fons del fotomontatge és la banda sonora de "Up" i, pels qui vulguin escoltar-la o baixar-la el seu enllaç és http://www.youtube.com/watch?v=M_aFExPt-dE


0 comentarios:

Publicar un comentario

Mi perfil

Mi foto
Úrsula
Estudiant de Quart de GEDI
Ver todo mi perfil
 
SEGON DE GEDI© Diseñado por: Compartidisimo